Plănuiești o nuntă? Avem peste 15 ani de experiență!

Suntem deja de acord cu toții că NUNTA este unul dintre cele mai importate și frumoase momente din viață, nu-i așa? Ei bine, acest lucru înseamnă că se înțelege de la sine faptul că un astfel de eveniment trebuie să se desfășoare într-un loc special și alături de o echipă experimentată!

Asta, bineînțeles, dacă îți dorești să ai alături oameni care te vor ajuta cu sfaturi importante la fiecare pas și care se vor asigura că, în ziua cea mare, totul va fi pus la punct așa cum se cuvine.

Noi, la POLARIS HOTEL în Suceava, avem o experiență foarte îndelungată în organizarea evenimentelor! De peste 15 ani am fost alături de mii de perechi de miri.

În cadrul complexului POLARIS poți alege, în funcție de preferințe și de necesități, între cele trei saloane de evenimente foarte elegante:

Pe lângă arhitectura elegantă a saloanelor noastre de evenimente, vei beneficia de variante diversificate pentru meniu, astfel încât acesta să fie pe gustul tău și al invitaților, dar să se încadreze și în bugetul pe care îl ai disponibil. Servirea va fi, ca de obicei, impecabilă!

Nu uita că atunci când alegi POLARIS HOTEL pentru a celebra un eveniment important, ai la dispoziție și o parcare încăpătoare, precum și cazare pentru invitații care vin de departe. Cele 45 de camere pot fi rezervate, astfel oaspeții tăi nu vor fi nevoiți să se deplaseze foarte mult atunci când marea petrecere va fi încheiată.

Dacă dorești să discutăm mai detaliat despre organizarea nunții tale, sună-ne chiar acum la 0722 374 633.

Lasă Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.