DIN 2004

Polaris Hotel ⭐⭐⭐ este situat în zona metropolitană a municipiului Suceava. Hotelul nostru include și trei săli elegante, dedicate evenimentelor private, precum și o sală de conferințe perfectă pentru orice eveniment business.

În cadrul Polaris Hotel, vei avea parte de relaxare ca la carte! Camere aerisite, amenajate cu rafinament, în care te vei odihni excelent. Te vei bucura, în fiecare dimineață, de un mic dejun diversificat.

Ai la dispoziție și un restaurant, care te va îmbia cu mâncăruri specifice zonei noastre, Bucovina, dar și cu preparate cu specific internațional. Acesta funcționează între 7:00 și 22:30.

Mai mult, în cadrul complexului nostru se regăsesc și trei săli dedicate evenimentelor private. Acestea sunt amenajate în cel mai elegant mod cu putință, astfel încât atât tu, cât și invitații tăi, să sărbătoriți cele mai importante momente din viață, precum nunta și nașterea unui copil așa cum se cuvine.

Un avantaj major? Îi poți caza pe cei care vin din alte localități tot la noi, astfel încât să nu depună niciun efort pentru a fi alături de tine până la final!

Organizezi, poate, o întâlnire de business exitinsă, un workshop sau o prezentare? Sala noastră de conferințe este locul ideal pentru așa ceva.

Așadar, după cum poți observa, în cadrul Polaris Hotel îți oferim o întreagă gamă de servicii integrate, pentru a-ți face viața mai confortabilă!

45CAMERE
3SALOANE
2TERASE
15ANI EXP.

STANDARDELE NOASTRE

1. Curățenie exemplară
Atât în camere, cât și in restul hotelului, curățenia este făcută în fiecare zi cu simț de răspundere. Ne dorim ca atunci când te cazezi la noi să te poți relaxa așa cum se cuvine și să beneficiezi de tot confortul.
2. Ingrediente de bună calitate
În restaurantul nostru încercăm să folosim de fiecare dată ingrediente cât mai proaspete și de o calitate bună, pentru că doar astfel putem obține preparate cu adevărat gustoase, pe care ți le vei aminti.
3. Servire cu zâmbetul pe buze
Personalul Polaris Hotel este instruit constant pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Atât în hotel, cât și la restaurant sau în cadrul evenimentelor private, îți promitem că vei primi toată atenția.
4. Totul la un cost corect
Una dintre ideile principale care au stat la baza Polaris Hotel a fost aceea de a oferi servicii de calitate superioară la un cost corect. Noi suntem alegerea SMART atunci când ajungi în Suceava!

FOTOGRAFII