skip to Main Content
Locatie

Amplasat in frumoasa Bucovina, Hotelul Polaris, Suceava va ofera conditii excelente de cazare in camere confortabile, cu dotari moderne.

STR. MIHOVENI, NR. 1, SCHEIA
727525 SUCEAVA

+4 0330 104 903
hotel_polaris@yahoo.com
/
Profesionalismul si dedicatia noastra fac evenimentul tau efervescent

Stim cat de importante sunt toate detaliile unui eveniment, de aceea, ne implicam si acordam toata atentia tuturor aspectelor, astfel incat rezultatul petrecerii sa fie unul pe masura.

Cu noi esti pe maini bune. Datorita experientei si personalului nostru calificat, scapi de grijile si stresul organizarii. Hotel Polaris va sta la dispozitie cu pachete personalizate pentru meniuri, in functie de buget si preferinte, bucatele fiind pregatite cu cea mai mare grija si servite cu amabilitate de catre ospatarii nostri.
Iti oferim tot sprijinul, te ascultam, tinem cont de pareri, te sfatuim in alegerea celor mai bune optiuni pentru tine si urmarim pas cu pas desfasurarea evenimentului. Tu vii doar cu voie buna alaturi de familie si cei dragi iar noi iti garantam o petrecere memorabila.

Hotel Polaris Suceava dispune de 4 locatii de capacitati diferite, amenajate special pentru organizarea tuturor evenimentelor: nunti, aniversari, botezuri, banchete, dineuri, ceremonii, cocktail-uri, conferinte, training-uri, work shop-uri, seminarii sau alte intalniri de afaceri.

CAPACITATE

  • Sala A / 150 – 350 locuri
  • Sala B / 100 – 250 locuri
  • Grand Salon / 200 – 600 locuri
  • Sala Conferinte / 30 – 100 locuri
Back To Top